Followers

Wednesday, October 27, 2021

MELAKA ll THE RUBBER ESCAPE

THE RUBBER ESCAPE

Alor Gajah, Melaka

Haritu sempat tido semalam kat sini, kawasan dia agak jauh dr bandar. Memang saja cari tempat yang tak crowded dan tak perlu redah jem bandar Melaka. Tau2 la kan Melaka musim cuti meriah dia mcm mana. Haha

Tempat ni sangat instagramable untuk yang suka bergambar n OOTD.

Kalau nak staycation santai2 bermalas malas an sesuai kat sini.

Kat sini best.

~Tak ramai sangat orang

~Pool boleh mandi sampai malam

~Karaoke free and lagu banyak kat lobi

~Bicycle ride free

~Netflix dalam bilik

~GrabFood sampai

~Indoor game ada

~Ekon bilik sejuk. Nice

~Hot shower ada.

Kalau korang nak try tempat baru boleh la cube . Sekian review jujur tak berbayar dari saya. 


















No comments: