Followers

Monday, July 15, 2013

HD Video - menjejak kaki di CHINA - HONGKONG - MACAU in 5 Days


Salam Ramadhan,

Amacam puasa ? OK ..aku seperti gambar dibawah ! 


Lama gile tak update blog nie. MALAS! haha. ade lagi cerita Shenzhen & Guangzhou yang nak diceritakan. tp macam dah hilang ingatan sikit. adus !

so kepada sesiapa yang terlepas pandang cerita lepas boleh rujuk sini.

part 4 : Dari Hongkong ke Shenzhen & Guangzhou (Coming soonn...very soon ! haha)

Video nie dah lama dah buat. cuma sebab video nie tak boleh view di mobile so aku macam malas skit nak share dan edit balik ! haha. tapi dah buatkan. so aku share je la hasil amatur aku ini. jadi la buat kenang - kenangan.

Tapi serius wei bervideo sambil berjalan memang menyeronokkan. nampak hidup orang kata klu imbas balik. haha. tapi nak rakam tu seksa sbb pki byk memori dan bateri. jenuh nak mengecas.

So korang layan je la. Thanks youuuu !

untuk koleksi video - video travel yg laen boleh cek sini (VIDEO)


Next trip nak pi mana....sadis memikirkan hari - hari tanpa perancangan............

4 comments:

Henry Fox said...

menarikkkk!!! pandai gak ko ni. bagus2.

Hang Dhamin said...

@henryfox... tq sifu..bile kite nak travel skali...hahaha

afiahmarngi said...

ok best giler video tu.. rase mcm nak ke sana pulak.

Hang Dhamin said...

@afiahmarngi... Aritu baru blk beijingkan... Boleh la ke hk pula.. Berbaloi