Followers

Monday, April 22, 2013

HD VIDEO ll Bangkok + Pattaya ll Thailand

Assalamualaikum,

Seperti dijanjikan aku akan share Video sepanjang perjalanan aku di Bangkok + Pattaya tempoh hari. Sebelum ini aku rasa nak merakam video adalah leceh berbanding mengambil gambar. Tapi  bila aku dah merajinkan diri untuk merakam dan melihat hasilnya. Impactnya lebih live + besar apabila melihat di kemudian hari. Lebih Memoriable katenye. tetibe terasa menyesal tak amik video kat tempat2 sebelum ni. adus. Jom Layan:






Dibawah ini aku share kan beberapa Video yang aku buat untuk travel - travel yang lepas untuk dikongsi bersama : 











Harap ade lagi peluang untuk merakam keindahan alam ciptaan Allah. InsyaAllah Amin. Till Then. Wassalam.

5 comments:

jarimanis said...

alah..tak boleh tgk lak pulak video ni..frust menonggeng nih

Eydza Shariza said...

huwaaa tengok video ni rasa macam nak travel jugakkkk.. =D

m.u.l.a.n said...

tqs for sharing... lama dah plan nak ke bangkok tp asyik tak jadi... boleh jadi guide ni..

Abang Fadli said...

wow..nice video.... follow u... :)

Chawanna Na said...

Best gk video ko ni, short n simple, quality vid pun lawo, xde sakit mata nk layannnn...