Followers

Saturday, June 15, 2013

From Korea to Malaysia - Runningman Kim Jong Kook in Malaysia

RUNNINGMAN FIGHTING

Memang tidak dapat disembunyikan lagi minat aku terhadap rancangan Game Show dari Korea ni. Dari episode 1 sehingga episode 150 esok yang bakal ditayangkan memang tak kering gusi tengok. Cant Wait episode 150 The Avangers versi Runningman. macam mana gaya la yer.

sapa yang tak pernah tengok boleh usha link ni. www.kshownow.net

Dipendekkan cerita salah seorang member Runningman (Kim Jong Kook) turun ke Malaysia. untuk bertemu Peminatnya. Maka aku dalam nak pergi tak nak pergi telah pergi jua atas ajakan peminat2 tegar yang lain. Yeah excited wooo. Macam mana la klu semua ahlinya datang. begegar Paradigm Mall tu rasanya.

Dah la tak mau cerita panjang2. Jom aku share gambarnye. daebak. 
















Sapa peminat Runningman mesti pernah nampak Manager KJK ni yg slalu jadi pelakon tambahan. haha


Teringin nak jumpa Song Ji Hyo. Adusssss..............KOrea aku datang #Saranghae

7 comments:

jarimanis said...

Yeayy JM pun peminat tegar Running Man dan d maklum all members will to to msia on sept 2013. Tiket dh mula d jual. kwangsoo fighting heeee

jarimanis said...

Yeayy JM pun peminat tegar Running Man dan d maklum all members will to to msia on sept 2013. Tiket dh mula d jual. kwangsoo fighting heeee

Hang Dhamin said...

jarimanis..terpaksa pergi cari tiket...aritu tgk dari jauh ja..

Norharyani Sanusi said...

Wah..sparta tu!hihihi

Farikica said...

hmmm...memang patotla mu ke sana Hang Dhamim...peminat tegar rupanya ..ha..ha.. tentang link gmbr gerak2 tu.. blh ke sini for tutorial.. copy aja link yg diberi... untuk masok gmbr banyk2..ulang copy yg sama cuma tukar link image aja, mengikut gmbr apa nak masok.. s'mat mencuba!

Farikica said...

ehh..lupa plak letak addnya...ha..ha..

ni dia:

http://gadgets4blog.blogspot.com/2009/01/scrolling-image-or-pictures.html

Hang Dhamin said...

@farikica... tq farikica...akan diusahakan....