Followers

Wednesday, April 20, 2011

Durian King.........................! So0ooDap =)

DEMAM DURIAN DATANG LAGI.........................................!


Durian ...durian......adoi.....................best betui la....kalau bab makan nie memang serah kat aku ! nie lah antara makanan feveret aku.......huhu...Kat FB pun aku tengok ramai asyik cerita pasal durian ja sana sini...nie mmg membakar line.............Panas tui bace !


Nak dijadikan cerita...........disebabkan demam durian melanda seperti demam Justin Bieber datang ke Malaysia......! hahaha..demam ke? ohhh baby..baby ohhhhhhhhhhhhh...hahaha..choi! maka Kami rakan - rakan pun memplan la tuk menjamah Buah yang sedap itu............


Berkesinambungan Dari durian Picnic tahun lepas..maka lokasi yang sama telah dipilih tuk menjadi lokasi santapan! Bagan lalang atau name glamornye Gold Coast Sepang.............name nak World je! kalau dulu ade Hamzu n baizura.....trip kali nie Ganti dengan org Baru...Tunang Abul.....Fin.......


Rombongan disertai oleh 8 org peserta termasuk aku! walaupun musim...Durian masih lagi mahei....adoi! nak beli banyak2 pun kayap! tak seperti tahun lepas......Pembelian lebih berbaloi2...mahei2 pun kenyang jugak ! time kasih kepada Sponsor2 yang belanja itu....hahahhaha....aku suka....! mekasih..


Kalau nak makan durian ajak aku lagi...............hihihi.........Chalo bethe..............lihat lah gambo tuk kenang kenangan......................Chalo.





Tetibe lapo0oooo Pulut Durian..hmmm...Adoi............!

2 comments:

masMZ said...

amboiiiiihhh kalao nak mereka-reka nak makan terror betul :p

Hang Dhamin said...

hahahhahahaha..........Masih lagi dalam mood lapo !