Followers

Monday, April 14, 2014

Royal Belum Outdoor Adventure With Travel Bloggers l Travelholicawesome&Friends


Assalamualaikum,
 
Holla im back with New Video. ade ke yang rindu nak singgah sini? haha. Sorry la aku busy sangat sampai tak sempat nak berlama2 disini. cerita2 hebat anda smua pun ade yang terlepas pandang. Maklumla busy mencari duit demi keriangan berganda katanya.
 
So untuk entry kali ini aku nak cerita pasal Royal Belum. aku takkan pergi detail untuk entry kali nie. panjang umur jumpa la di entry yang laen yer =P haha. actually trip ni 2 hari 1 malam dan baru je balik semalam. So arini aku telah mencutikan diri sendiri dan menyiapkan video ni sbb aku tau kalau tangguh memang tak muncul la video nie.
 
Pertama sekali aku nak say thanks to #Travelholicawesome sebab sudi invite untuk join trip kali ini yang dinamakan sebagai #Travelholicawesome&friends.
 
sebenarnya awal2 lagi aku dah tolak tak nak pergi masa dapat jemputan dari Chawanna & Janggel. segan wei nak join diorg nie. banyak gila Negara dah explore. aku yang ado. aku ni dah la pemalu. ades.  
 
Tapi tah macam mana aku muncul jugak disini haha.
 
Macam - macam drama kelakar ade. tunggu je diorg update nnt untuk mengetahui kisah nya (Cubaan taknak tulis sendiri) haha
 
so Jom layan Teaser dari aku untuk anda2 semua.
 
Package 2 hari 1 malam klik sini  --> Belum.Outdoor.Adventure
 


Sebahagian Bloggers tersohor . separuh lagi sedang menguruskan diri masing2. amacam ade yang pernah tengok x? haha.





View in HD untuk video yang lebih jelas  . :


 


Boleh bukak link2 dibawah kot2 diorg dah update cerita #Royalbelum nie. Enjoy !


hangdhamin
Chawanna (Chawan & Na),
TimeTraveller (Afif)
Janggeltrekkers Life
Faezah (KPOP)
Zaraab & FF
Coco Nutz (KakAnash),
Traveller's Anatomy (Byya),
KakiJalan (MasMZ),
This Is Our La La Land (Keluarga Bahagia),
My Story Is On Lifetime (Shahrule),
Lily.Globetrotter (LilyRiani),
Pengembara Tumpangan (Icam)

10 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

Best sangat. Tahniah.

Chawanna Na said...

Mak oiii expressnya ko update blog! aku pun terharu sb ko dpt join..lain kali sila join lagi..insan2 yg terpilih je dpt join kami..sapa yg fake BIG NO NO sangat ahahaha...

Video ko buat cantik! titik!

Hang Dhamin said...

MKL : siap tahniah mcm menang award hahaha . tq

Na : X update skang maknanya dlm hati je la update nnt. haha aku x fake. belum sempat g korea buat pembedahan pelesu haha.

Time Traveller said...

Aku terlihat wajah2 mereka yang ceria lagi bergumbira di situ..
Btw aku nak kene belajar photographer dengan Hang dulu sebelum ke Guru Hilmi.. sebab basic pun aku tak tahu.. huhuuu.. lawa gambar :D

Iza Hyun J @ paE said...

faezah kpop ekk.. mesti ingat kpop ingat aku.. kahkahkah.. nice video beb... seriusly.. cewah..

Hang Dhamin said...

TT : time 3 hari 2 malam ko x nak belajar ! sebok je mincing . dah balik baru nak blaja. alas an nak jalan dgn aku lg lah tu haha

Pae : hyun J ke pae nie hahha adoi nmpk x kecelaruan identity disitu . sbb tu aku tulis pae kpop haha.

Ren said...

Gitew.
Terpaksa LIKE komen NA.

Bibie Karim said...

Video ko buat lawa! Kiranya kalau ko dah muncul untuk join tu, statement 'aku ni dah la pemalu' xleh pakai dah lah kan.

Hang Dhamin said...

ren : sentap sapa yg baca hahah

bibie ; malu time starting ja. dah baek lompat tasik bersama haha

Hang Dhamin said...

ren : sentap sapa yg baca hahah

bibie ; malu time starting ja. dah baek lompat tasik bersama haha