Followers

Wednesday, September 22, 2010

Diorang Tipu Nie...! Tapi Awat macam betul Ja!


Nie Pakar yang kata ll Meh Aku semak betul ka tidak....! JOoOom...




Rahsia Bulan kelahiran MEI ll 12 Mei 1986 ll Ehem - ehem..Mau hadiah =) ll




Keras hati & tegas. (Betul

Apa yang aku nak ..aku nak la....! jangan melawan....hahaha


Kuat semangat & bermotivasi tinggi. (Betul

Aku wat smua bende mesti beria.....orang kata semangat membuak2! dan x yah la nak motivasi aku..slalu aku je yg motivasi korg!


Pemikiran yang tajam. (Betul ka) 

Aku cepat tangkap skit Hint2 yang org bagi kat aku nie.....Tp tu dulu..Skang aku wat2 lampi..malas nak pikir!


Mudah marah apabila tidak dikawal. (Amat Betul)

Aku bosan org yg lambat! org yg menyusahkan bende yang senang ! tak reti nak bezekan masa bergurau n serius..! org yg hanya nampak keburukan tp bkn kebaikan.. haish..rasa nak marah ja bile tulis part nie...haha


Pandai menarik hati & perhatian orang lain. (ish..tak Pasti..Yeke? )

Mungkin aku nie ske merapu...diorg ske la layan.....tapi ada gak yg benci! haha [ AAK ]...


Perasaan yang amat mendalam. (Rahsie

sedalam mana? haha..I Love You Sayam....


Cantik dari segi mental & fizikal. (Tersangat Setuju

Fizikal Alhamdulillah takde Cacat Cela...Bak kate org ...Komeh! Mental ja tak pasti....belum pernah scan lagi!


Tidak perlu dimotivasikan. (Ntah

kadang2 aku gi gak kem motivasi......tp pas pergi n balik same je....sbb tak perlu dimotivasikan kot aku nie....


Tetap pendirian, tetapi mudah dipengaruhi oleh orang lain. (Betul

hahaha...nie lah yang dikatakan Rancang lain buat laen! huhu...biasanya aku tetap pendirian (tetap bertahan) dlm membuat sesuatu program! tp kalau kene cara pujukan peracun...mau bertambah ke program yang lain! tp kalau tak kene gaya..Booo layan!


Mudah dipujuk. (Betul

Aku nie kalau orang cakap elok2 aku cool la....Yang menjengkelkan je...Boriiiing!


Bersikap sistematik (otak kiri) .(Tak Pasti Plak) 

adakah ianya bermaksud kreatif? sikit la.....Tapi aku bkn geng laluan kereta bahagian KIRI erk...hahaha..PIN2!

Suka berangan. (Aah

hahahahaha...nak jadi Superman ...Prince Charming...macam 2 lagi yang aku angankan (rasie).


Kuat daya firasat memahami apa yang terlintas di hati orang lain tanpa diberitahu. (6 sense

Aku ngerti kamu...kau tak ngerti aku........aku yang ngerti pun kadang - kadang wat tak ngerti.....bak kata keris patih bila rasaku ini rasamu...cehhh! 


Bahagian telinga & leher mudah diserang penyakit. (ikut keadaan) 

Telinga sakit bile pergi karok dgr suara sendiri...leher sakit bile banyak sgt tido.....hahaha! salah sendiri...



Pandai berdebat. (betul

Dalam erti kata laen kuat melawan........hahaha



Kelemahan sistem pernafasan. (Betui kot)

Patut la naek broga pun semput.......tp makin ok dah skang! sejak keje tingkat 30...banyak oksigen aku sedut..yg segar2 jer!


Suka sastera, seni & muzik serta melancong. (tak betul & Betul)
Sastera tu tak de la minat sgt!......Seni tu boleh la...tp yang melancong tu Amat setujuuuuuuuuuuuuuu! Yahoo..Next plan mana kawan2?


Tidak berapa suka duduk di rumah. (Betul

Pantang diajak keluar...Jom aje...........walaupun fulusnya ujung2 !



Tidak punya ramai anak. (erk??

Belum Try Belum Know....hahahaha.....3 cukup la....



Agak boros. (Fuhh) 

Susah nak dinafikan...................!sik baek ALONG ade...


MASIH SUDI BERKAWAN DENGAN AKU KA? HAHA..ANDA TENTUKAN






6 comments:

Janggel said...

Huh semua tipu!!!! Aku tak percaya!

Psttt : saper SAYAM tu??

Hang Dhamin said...

Jenggel.........terima la hakikat ang kawan dgn org yg hebat!..tak mau kwn x pa...butang remove ada dimana2....hahaha....

sayam tu kembar bayam...You like? i like!

Pencacai Alim said...

1st time lepak sini..hakhak

Hang Dhamin said...

hahaha..sini takda ape yg menarik pun bro..ang lagi maju......

ultra said...

aku seram setiap kali bulan mei dtg.. huhuhuhu

Hang Dhamin said...

ultra...kenape seramnye...aku suka!...kek plzzz...hahahahah