Followers

Thursday, September 23, 2010

Kisah Aku Makan "BANYAK" Gile di Open House SSM!

Dengar tajuk ja dah tau Cite pasal makan! Kepade sesiape yang lapar...bleh Gi rendam meggi dulu..pas dah abis bace nnt ble la makan meggi tu sambil membayangkan macam makan ayam Golek! hahahah....Tahun Nie First Time aku beraya di Office Baru aku nie....Kelihatan begitu excited la jugak aku mau merasa kemeriahan disana....! Staff lame ckp masa SSM kat The Mall dulu diorg slalu wat Kat Hotel...Tp Bile SSM pindah Bangunan Baru kat KL Sentral...Diorg First time wat kat office...Damm! aku keje je wat kat office...ampeh...hahahaha...tp melihat persekitaran yang menarik....ok jugak wat kat sini! jimat budget ble bagi bonus lebih! Hope so.......


Majlis dijadualkan Mula Pkl 10 dan tamat pada pukul 2....Tp makan start pkl 12! So disebabkan aku takde kawan mau melepak di sana..aku putuskan dalam nak dekat pukul 1 nnt baru aku turun....malas mau berasak - rasak...Tp pagi2 masa aku g keje aku dah usha dulunama  makanan - makanan yang bakal disediakan.......! Fuhh..terangkat Jugak dibuatnya..Sanggup aku tak pergi Breakfest simpan perut mau makan tengah hari..!


Dalam aku berbosan2 lepak kat office..Phone aku berdering..Kring kring....(phone aku rosak) pakai la enpon canggih ni sekejap........Incoming Call dari Zira (glamer ko kejap kat sini!)..die suh aku turun skang...meja sudah kosong kalau tak mau berimpit - rimpit!  dengan lajunya aku turun dengan member aku sorang..seorg gadis yang slalu menjadi perhatian warga2 SSM...haha...bangge kejap jalan dengan die....


Turun ja.mak Ai! macam pasar.....smua tempat beratur panjang...smua tempat kene Q...smua tempat makanan sedap dah ABiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis! ahhhhhhh..tensionnye aku!...lagi aku sentap bile aku nak makan Satay...tu yang abis dulu!.....aku sampai kat meje kawan aku....Tggl lidi satay ja...diorg pun x merase...tu lidi yang ditinggalkan pemakan terdahulu!....Ilang terus mood mau melantak aku! tapi disebabkan lapar..aku gi la jugak cari makanan ape yang tinggal.....dapat la aku makan MEE KARI...mee lebih kuah mcm ade tak ade jer.....................! tu je yang paling hebat aku dpt makan .....Jangan katakan lemang....nasi impit pun x merase! What a SAD Day! akak - akak kat meje tu yang aku baru kenal time tu gelak je tgk aku makan dengan laponye...haha..aku gelak jer..aku kan sporting..makcik2 pun aku layan....Pastu aku makan terus pencuci mulut..buah tembikai....Dah! kenyang dalam tak kenyang!....Silalah Ajak Aku g Open House..tak kesian kat aku ker?????????????????????? Mood bergambar! Zero...............! hmm......So BANYAK tak aku makan? hahahah....gambar makanan takde...gambar awek - awek ade la...haha..layan!



Penyataan : yang Baju purple tu isteri orang..die kawan opis lame aku dulu...jangan Gosip2 k.......hehehe..die yg bertanggungjawab menelepon aku td...mekasih sebab jaga meja & lidi satay tuk aku! hahahahah

6 comments:

Janggel said...

Hahaha dengan bangganya aku menyatakan yang firasat aku betol!

Ayat memula tu cam kenal je...rendam2 megi dan ayam golek..hmmmm tapi dimana yer?

Hang Dhamin said...

janggel! hahahah..adoi nasib badan aku nie ha......tu ayat ko la...aku tiru mau kasi perli sbb ko cilok ayat aku!.....hehe bangge kejap ko bace kan...macam aku bace SSB tu la...hehehe..........

Pencacai Alim said...

byk ah lemak ko nanti

Hang Dhamin said...

alim........masih ade ruang lagi tuk lemak2 diisi..jgn risau.....baek punya...

masMZ said...

gambo dengan awekssss jew.... hahaha

Hang Dhamin said...

makanan dah abis...awek je yang tinggal!...