Followers

Monday, September 20, 2010

FACEBOOK Make me CRaZY !!

Korang ade FACEBOOK ? Sejauh manakah keSANGAPan korang tuk bermain FB setiap hari? hahaha...Jom aku share macam mane kisah Facebook ku bermula....!

Kisah FB aku bermula Kira - kira stahun setengah  yang lepas! ...........mase tu aku pandang sinis ja FB nie....Bukak pun kadang - kadang....Aku siap kutuk lagi kwn office aku (KAKWA) sebab main mende nie......aku ckp x stylo langsung...sbb waktu tu kat office aku tgh IN laman web sosial TAGGED yg telah diperkenalkan oleh CIK AIN...hahaha! kat Tagged nie ade game best! tu yang dok leka maen tu......Tp bile pas Tagged Format balik game tu dan smua kene maen start dari Bawah......Boriiiiiiiiiiiing!...bongok punye Tagged! pastu mencari arah laen la.....Lepas Itu FB plak manja - manja dengan aku..Layan ja la...mule2 tak paham macam mana nak maen! pelik2 ja aku tgk.....komen panjang2....tah tak tau nak tulis kat mana? Plan 2 kayuh..la nie addicted............mule2 bosan gak kawan x da....skang kwn2 smua pakat pindah FB..heaven sungguh! KAKWA siap kutuk aku balik...dulu JUAI MAHAI...hahaha.... Kemerapuan ku diasah Di FB.....hehehe..so sapa2 nak ilangkan boring mai ja FB aku.....aku sudi melayannya.....

Hari - hari aku bukak FB.....laen rasanya kalau x jenguk walaupun sekejap..parah dah aku nie!
gambar emel aku nie......smua FB ja....hahaha..bagus! emel yg laen pun tah mane terimpit dek emel FB nie....



Tu dia..Jumlah emel yg aku dah kumpul stakat hari nie! hahaha..korang ade? 29506...aku nak tgk berapa byk Yahoo ble tampung emel aku!


Singgah2 la FB aku...jom merapatkan mane yang renggang! aku ada ja kat sana slalu...!


Terima Kasih FACEBOOK kerana menjadi medan menemukanku dengan kawan - kawan yang baek hati! Now im Addicted with writing plak dah! Damn!

5 comments:

Janggel said...

terharu....

Hang Dhamin said...

ceh! kebetulan!

Janggel said...

aku tau ko mmg maksudkan itu ...

Najihah ZR said...

ko memang pandai merapu

Hang Dhamin said...

jengkel...ehh...janggel! kene belanje nasi ayam KLCC la name dah naek!

Najihah...Kurniaan Tuhan! hehehe