Followers

Monday, September 27, 2010

UNGU TRIP ll Tapah ll Episode 1

24 September 2010 ll Jumaat


(Perjalanan Ke Tapah Dan Projek Rahsia!) Episode 1


Sepanjang minggu lepas adalah hari - hari menghitung hari menunggu Jumaat!Tujuan Utama Aku Post Di FB "buat - buat tak perasan arini ari isnin sampai la ke hari Khamis adalah bertujuan konon macam mau mempercepatkan masa berlalu ke Hari Jumaat! hahaha..takde kerja! Tp begitalah lumrah ...kalau aku nak pergi mane2!..menghitung hari tu dah macam HObi plak! baru la Feel datang! Excited skit!...haha...tp kalau org tak paham..Gile ape budak nie!


Projek Rahsia nie tercetus disebabkan keinginan mau berjumpa kwan baru kenal yang baru berpindah  kat Ipoh (Okid Ungu)..This is our first meet..mule2 plan mau pergi naek kereta api laju kesana...memikirkan masalah pengangkutan kat sane nnt...tukar plan naek kereta..... Plan mau jumpe kat sana  melibatkan 3 org..2 dr kuala lumpur ..1 tunggu dekat ipoh! (kami Geng Canon ..hahaha) ..nak dijadikan cerita hari isnin 20 september 2010 adalah besdey kawan kami yg nak jumpe nie! so aku ngan kawan aku pakat la mau wat suprise besdey tuk dia........! sik baek menjadi! hahaha...kesian dak tu..kitorg wat tak tau je mase hari besdey nie...wish pun tak..sik baek tak sentap sgt!..tp still mintak kek....hahaha...tp tak kene layan...


Perjalanan pada hari jumaat bermula start pkl 6 petang! kawan aku Shahrin Al - Mansur (amik ko name penuh satu) Pick Up aku kat KL Sentral...so aku tunggu je la kat office! sik baek jalan tak Jem sangat...perancangan berjalan seperti yang dirangcang..pas die pick up aku..terus ke The Curve mencari Cup Cake tuk Celebrate besdey malam sabtu nnt! sik baek ade.....kedai mau tutup je aku tgk sbb kek dah nak abis!..memang rezeki ko la okid oi! kalau tak aku plan potong kek pisang je...hahaha...sebelum tu melantak KFC dulu...my favourate...hahaha...


Urusan selesai lebih kurang pkl 8 kot.....then terus bergerak Ke TAPAH! rumah mak bapak sharin....parent die tak de....so macam tuan rumah la kami! hahaha....Pkl 10.10 smpi Tapah! mandi.....borak2 sambil layan Narnia.......pastu Narnia plak layan kitorg! last2 dua2 tdo depan TV.....haha.....ZZZZzzzz..Sabtu pun Muncul (bersambung.....)

Dua gambar pertama nielah plan kitorg....aku dan sharin...hahaha..gile kejam sharin =P
(click Pic to enlarge)

Gambar bawah nie Okid wat cite sedih mau kek tapi tak dilayan...hahaha..kesian aku tgk!


Gambar nie time kitorg pergi beli kek kat The Curve aritu...


(Bersambung...........Episode 2)

4 comments:

Janggel said...

hahahah ko mmg sengal..sebijik2 ko tepek kat sini yer!!!

Hang Dhamin said...

aku seorang cakna yang cakap berdasarkan bukti..............hahahaha

Abu Zuhair said...

ooo inikah projek kamu bertiga.. best2 memang best.. suatu yg tak mungkin aku dpt join (bkn la menyesal) kerana keluarga lebih penting dari segalanya..
hehehe...

p/s: bro, buat entry gmbr yg boleh membakar aku cepat skit yek

Hang Dhamin said...

aku tau abu..sebab tu aku tak ajak...mmg mustahil pun...hehehe.......entry membakar kene tgk blog sharin la nnt..aku x reti meracun sgt! hahaha