Followers

Monday, October 25, 2010

FAREWELL untuk sahabat yang disayangi =)

TERIMA KASIH KAWAN - KAWAN

"Selama ini kumencari - cari
Teman Yang sejati
buat menemani perjuang suci
Bersyukur kini,
Padamu Ilahi, teman yang dicari
Selama ini, Telah Kutemui" bROTHERS

Rentetan Kisah aku mendapat kerja baru pada post2 yang lepas! kawan - kawan aku telah sudi menyambut kejayaan aku ini dengan jayanya...."terima kasih daun keladi...nanti nak kek lagi " walaupun berlaku salah paham lokasi tempat aku bakal di posting kan...hehehe...tp aku percaya diorg celebrate ikhlas..adoi! terharunya aku....tu baru Kononnya nak gi kedah...kalau nak gi sabah mungkin dpt Kapal terbang sebijik...Fuhh..syok2...

Sebenarnye ari khamis tu memang plan nak lepak ramai2...sebelum tu mmg tak tau lagi yang aku dpt kerja tu....lepas smua orang decide nak lepak haritu...aku pun On je la sebab dah lame gile tak jumpe mereka2 ini...Rindu la katekan..hehehe..Mood memang excited abis! lepas kata putus diberikan nak lepak aritu...tetibe Aki (orang yg bertanggungjawab membawa perkhabaran gembira) telah memberi surat yang aku tunggu selama ini...Yahoo...aku dapat surat Tawaran kerja di SSM..dengan sekadar pantas yang mungkin aku telah meRoger arie memberi tahu perkhabaran itu...Arie (selaku pengurus projek malam tu)...soalan cepumas ditanya pihak pengurus.....Ko dapat mana ..jeng3...Otak aku ligaT berfikir dengan pantas untuk memberi kesan yang lebih dramatik...........! lalu ku petik " KEDAH" dan disambung dengan kisah - kisah sedih di FB tuk kesan - kesan side effect yg menarik...maka jadilah FAREWELL pada hari khamis itu....tp kalau aku  bgtau aku dpt KL diorg celebrate jugak kot...cume mood - mood sedih tu x de lah...kalau tak .. tak nyanyi lah lagu  ini :

"Bila...aku sudah tiada
simpan semua lagu ku jangan ditangis selalu
mungkin itu sementara
bila jumpa pengganti jangan dilupakan aku .. =)"

Majlis berlangsung dengan jayanya ...dan arie telah menobatkan aku sebagai pelakon terbaek pada keesokan harinya sebab aku berjaya membuat muke selamba tanpa menimbulkan syak was sangka bahawa aku telah mengkelentong diorg!....hehe...pagi esoknya aku telah diboom berdas - das....haha..padan muke ko dhamin! Moment paling aku suke adalah moment dimana aku telah melambai dari atas eskulator manakala kawan - kawan aku melambai2 aku pergi dari bawah!...rasa macam nak naek flight pergi haji time tu...huhu.....

walau ape pun......ak masih terharu...terima kasih tuk kek....Kfc...and Karaoke Free..maaf la gambar tak cun...sentuhan dah kurang kot! dah Over dose pakai!


BERTEMU & BERPISAH ADAT MANUSIA
TERIMA KASIH =)

4 comments:

Janggel said...

Eii siannya manusia2 ni ditipu..termasuk aku.

Hang Dhamin said...

syuuuuuuuh...diam...diam...bkn kene tipu la..haish!

Afiq said...

kena prank je.. ahah

Hang Dhamin said...

hahahhaha....bile lagi!