Followers

Friday, October 22, 2010

kalau Dah D.A.T.A.N.G :: Kenelah P.E.R.G.I

SALAM PERPISAHAN

Mood amat sedih sedu sedan! (anda yg membaca diminta menukar channel mood anda ke MODE : SEDIH  untuk mendapatkan lebih feel dlm penghayatan) haish...tak tau nak mule dari mana........rasa macam baru lahir semalam tibe - tibe blur tak tau nak buat ape! dapat kerja salah...tak dapat lagi la masalah!




 MODE : Kedah Here I Come ....! 


Tuk entry kali nie aku tuju khas tuk kawan - kawan aku ...smua yang rapat dengan aku..tak kire la  baru ke lama terutama skali geng hang, geng Haluan Kiri & geng Canon Ungu...semua yang terkesan apabila mendapat tahu aku akan berpindah ke KEDAH A.s.a.p tuk bekerja....!aku tak tau perasaan korg mcm mana..sedih ka? suke ke? itu korg simpan la sendiri!....aku punye perasaan haish!...lately Blog aku nie dah macam tempat luah perasaan plak dah! jiwang tui la...mane mood berVACATION aku nie...


Pertama skali aku nak say Thank alot sebab support aku slama nie.....Tanpa isu2 korg! blog nie tak kan jadi secantik dan sehappening ini....banyak kisah menarik sepanjang persahabatan kita aku abadikan kat sini..sebab aku tau satu hari nanti hari PERPISAHAN nie pasti akan tibe jugak! kita hanya kawan..kawan baek... bukan suami isteri...mustahil kita akan bergerak seiringan bersama2 selama lamanya....tak tau la nak ckp mcm mane..tp korg best wei! aku kagum dengan semangat setiakawan kita!  aku harap dan aku cube  kekalkan selagi mampu...walalupun jauh! tapi kalian tetap dihati!...hahahhahaa (pergh ayat..menanah bace!) 


Aku tau aku nie jenis yg amat membencikan kadang - kadang hahaha....aku paham kalau korang sentap!....tp kalau tak ade garam... tak sedap la gulai ayam....! betui tak....so terima lah kenyataan...aku mmg best! hahahaaku mintak maaf la ye kalau de salah silap! sambil layan lagu2 kat bawah nie...aku menulis tuk korang...haish...lagu nie byk kenangan! kalau korang rindu aku dengar la yer....Hmmmm...
___________________________________________________
" Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu 
Bagaimana ku nnt bila tiada mengganti 
Yang ku ada hanya kamu saja" Faizal Tahir
_____________________________________________________

Hanya kerana cinta ku melangkah jauh
Sanggup menyepi mencari ilham ku
Tak ada yang lebih dari itu
Hanya kerana cinta ku bersujud pasrah
Mengharapkan belas maaf dari mu
Tak ada yang lebih
Tak ada yang lebih dari itu" Artis HotFm
_____________________________________________
"I'm leaving your town again love
But I'm over the ground that you've been spinning
And I'm up in the air, said baby hell yeah
Oh honey I can see your house from here
If the plane goes down, damn
I'll remember where the love was found
If the plane goes down, damn" Jason Mraz


Adoi dah tak reti la nak wat ayat sedih! hahahahhahahah...terima lah kenyataan yg aku nie tak romantik mau bermadah pujangga! so Jom la aku kongsi kisah Benar ! (berdebar tak kawan - kawan)



 LUKENABEB 


Aku kene pergi KEDAH????? haish...mane la datang idea tu...hahahaha..aku nak tinggalkan KL yg Indah ini di saat zaman kegemilangan aku memuncak!!!.. belum lagi masanya kot.....memang betul aku dpt keje kat SSM tu...tp aku dapat Dekat HQ KL jer....YAHO0o0o0o00ooo.....walaupun lukenabeb! Tapi aku harap ade pihak2 yang gembira ku tak kene pergi kedah tu! aku pun belum bersedia lagi nak merantau meninggalkan rakan - rakan seperjuangan yang tersayang...hahahahaha


Maaf yer...aku bukan nak tipu!..aku nak bergurau kasar jer...nak try test market! ade tak orang syang kat aku nie...no hurt feeling ya...aku ade kat KL nie....sila jgn buat tak perasan yer! Segala projek ON kembali.....Fuhh...syukur dapat KL....tp yg bercita - cita nak jalan - jalan melawat aku tu..alamak..sorry...kene tukar plan lain! hehehe....




 Senyum =) TAK PERLU KATA APA APA 

Thanks 1 : kat zira sebab berjaya simpan rahsia......hehehe..jgn salahkan die wei!

Thanks 2 : Majlis Farewell smalam buat aku terharu! KFC & Kek Yang Best!!!! sebab Ikhlas sgt! hehehehhe...( Kisah nie Hari isnin aku upload k..memory card tertinggal)

Thanks 3 : Rupenye masih ada yang sayang kat aku....huhuhu...

THANKS SMUA.......I LAP U ! yOU ALL LAP ME?? always kot...hehehe..tanpa dendam dihati k!

4 comments:

Janggel said...

AKU BENCI KO.

Hang Dhamin said...

hahahahha...jangan la benci.....nnt sape nak teman aku gi KELAS bergambo!

ko ske x? ade tak awan2 gelap atas kepale ko lagI? hahaha

Pencacai Alim said...

gua turut berdukacita..

Hang Dhamin said...

tak perlu la nak berdukacita....hal bahgia nie...heheheh