Followers

Wednesday, October 27, 2010

MARRIOTT HOTEL ll Gel Rambut H.E.R.O.



Assalamualaikum....


Nmpknye Rezeki aku lagi la nak merase duduk Hotel free nie....kalau sendiri - sendiri tak mampu rasanya...smuanya gara - gara Gel Rambut! hahahahah...terima kasih Gel Rambut HERO...ko lah punca aku harus jemput ko kat hotel Itu!


( Flashback )

Selepas penat melepak pada hari sabtu di wangsa walk....aku dapat satu lagi invitation pada tgh hari ahad tuk melepak lagi..dr Janggel....Yeah! aku mmg ske ajakan2 lepak nie lagi - lagi tengah kering nie! hahaha....tp kawan2 kene adil...so lets JOM....tp kene amik aku la....kete takde...cadangan Proceed...tp kene tido bukit jalil...jauh nak anto balik!..so deal....Rumah kedua ku...hahaha...
Keesokannya Isnin aku bersiap seperti biasa...rambut didandan kemas dengan Gel rambut HERO....diikuti Janggel...die anta aku kat Opis aritu sbb die harus ke meeting damansara...! maka pada waktu itulah Gel Rambut itu tertinggal....damn you..dah la aku x de duit nak beli2 lain nie...haish...bikin panas.....Hal itu hanya disedari pada hari selasa (sik baek aku cuti..kalau tak hangin satu badan x de minyak rambut mau pergi kerja)

Hari Selasa aku telah bercuti tuk buat appoiment dengan Doktor kerajaan mau wat medical check up & jumpa suruhanjaya sumpah mau mintak Autograph! masa tu la aku telah perasan aku kehilangan sesuatu...adoi..sekali lagi...hahahah (nie merupakan kes kedua aku tertinggal gel rambut)..pas deal ngan Janggel then die suh lepak tido marriott malam tu sbb die jadi urusetia kursus disana then amik la barang aku tu...hahaha...merase la aku tdo sana..sebelum aku ke sana aku dah pulun tdo tak hingat dunia smpi pening petang tu...hahaha...

Mase nak kesana byk kejadian Cam haram bile pikir balik berlaku...hahaha..dah la sesat nak pegi ke sana...tak jumpe lobby utama....dah dapat kunci tak reti nak naek lift plak..canggih sangat liftnye.....hahaha...cari bilik pun nak sesat..adoi....Kampung betui aku rasa....hahahah..sik baek x de sape perasan kekalutan - kekalutan itu....aku cite kat Janggel separuh mati gelak...hahahaha.....tp hotel die memang cantik...tempat shooting Hotel Mania tu...haa..situ la....first time tido 5star hotel..memang la aku jakun..sape lah aku nie....tu yg sampai ke subuh aku x bleh nak lelap - lelap mata menghayati ...hahahaha..padahal aku dah terlebih tdo smpi malam pun tak bleh nak tdo....Pastu terus pergi kerja...yeah..terbaek! aku Mengantuk....hahahaha...

Tamat



TERIMA KASIH PENAJA





"PASNIE NAK TINGGALKAN MINYAK RAMBUT LAGI...MANE TAU MASE TU KAWAN AKU NAK GI tHAILAND! BLEH IKOT SKALI! HAHAHA =) "

4 comments:

Janggel said...

Hahaha macam haremmmmmmmmmmmmm!

Hang Dhamin said...

mekasih sebab slalu ajakk teman..........

Janggel said...

hmmmm...yer la...

Hang Dhamin said...

hahahah..amat redho....x de pilihan kawan laen kan....