Followers

Wednesday, November 3, 2010

JOM Batu Caves ll Senaman Kaki With IJAM =)

Assalamualaikum.......

Fuhh...minggu yang amat busy...First time busy....hahahhaa....nak update blog pun x de masa...memang pecah record la post cerita basi kat blog nie...kali nie aku nak share story pasai Ari sabtu lepas.....dah rabu baru nak cerita....kebiasaannya ahad dah masuk dlm blog!..haha..itu la penangan kerja baru aku nie... 

Aku masuk terus Kisah Sabtu :

Seperti yang telah dirancang baek oleh kawan aku Janggel ...die telah menjemput kami (mahadzir ll ayu ll shaz ll okid ) tuk menyertai satu lagi program mengambil gambar bersama Ijam..kali nie lokasi adalah Batu Caves....tempat yang selama ini aku tgk dari jauh....takde la mencabar sangat.......mungkin sebab dah 4 kali naek broga..tu yg biase je tu....hahahhaa...(blagak siot)..tp balik tu kaki agak kejang jugak la......biase la tu...jarang bersenam....

Pagi tu hujan lebat gile...kitorg sampai lambat..janji pkl 8...pkl 8.30 kitorg sampai...time tu dah rmi yg tunggu bwh ujan...menuntut ilmu punye pasai...redah.............! dah la byk anjing kat situ...sik baek x kene samak!
sampai pkl 1 petang kitorg kat sana....aku ambik gambar ape2 entah...buruk semua nya..sindrom2 malas amik gambar masih ade dlm diri...! hahahah...aku layan gelak je la kat sana.....silap abu je r x de..kalau tak cukup Korum Jom Putrajaya......x pe la...Ultromen lagi penting...family first.....

abis je jom...lepak kat Mid Valley plak....Layan Camera Festival.........fuh......terkantoi mood berjimat aku!..terbeli plak tripod..sik baek murah...eh silap..amat murah....hahahah...paling aku jeles kwn aku beli beg kamera baru..ciss....aku hanya mampu tersenyum..maklumla..mereka geng ade2.....Okid lagi best..Fish Eye.....fuhh...hasil die terbaek!..hahahaha...lame gile kat situ...pkl 7 gerak gi makan...then pulang!

Arini mood happy...Handphone dah elok!...streamyx kat umah dah Pasang balik!..utang2 smua dah settle....! kerje semakin baek ! sekarang tengah menghitung hari tuk berVacation sahaja...Yaho0ooo0oo! 

9 Hari Lagi..............!


3 comments:

Janggel said...

banyak betol gambar aku. Ilike!

Pencacai Alim said...

cam best tu...

Hang Dhamin said...

janggel..dah tentu la..gambar dr kamera aku! HAHAHAHA

alim.....memang best..sila melawat!