Followers

Tuesday, November 9, 2010

M = [ Manual ][ Macho ][ Muhaimin ] =)

Assalamualaikum.....



Entry kali nie cerita pasal Photography lagi...hahaha....bosan tak baca? layan je la yer....sebelum nie aku hanya join Aktiviti - aktiviti yang di buat oleh group Ijam & Group2 haluan sesat....kali nie aku terajin plak meng Follow Aktiviti Geng - geng Paksu manual nie...adoi! asal aku terjebak nie.....layan je la slagi Mood DSLR nie tgh In...kalau aku bertukar hobi nnt...kene cr Haluan lain plak....

Kelas menembak nie berlangsung pada Hari Deepavali Aka hari jumaat pukul 5 petang...Seperti biase...kalau aku pergi geng2 aku mestilah harus pergi..kali nie corum tak cukup...Hanya Janggel & kenon je yang dapat Hadir..2 lagi Ahli tetap ade hal masing2...tp kali nie ktorg dpat lagi dua geng Canon juni0r si Nik & Aj....Welcome to Canon Club geng...hehe..saje2 kasi meriah Canon..ini budak hasil perkenalan kat JOm batu caves with Ijam aritu...

Paksu manual nie name gelaran si sifo0oo nie...beliau antara cikgu2 pengajar photography yg sudi mengajar budak2 junior yang nak maju dlm bidang photography nie...MEKASIH SIFO0OO...tuk klas sebelum nie die ajor light paint..kali nie die ajar setting M = manual....bagi pengguna2 auto..seharusnya anda belajar setting nie...gambar Confirm Superb...tak perlu edit yang melampau menggunakan Photoshope..! hehe...

Walau pun kelas sekitar 30 minit sahaja....hasilnye & ilmunya amat memberansangkan...kelas nie jugak sebagai platform mencari kenalan baru..baru meriah skit FB dengan Tag - tag gambar...hahah..adoi..layan! abis je kelas kitorg Chalo makan & layan Downtown Cheras.............Shopping duit yang berkepok itu....Amat Terbaek!

sekian......

Mode PENANG dah mari........................!



7 comments:

Janggel said...

Berapa helai boxer ko beli haritu?? 2 kan?

Hang Dhamin said...

aku beli 2...dan sempit...hahahah..mantap sgt!

AdiE said...

wah..bestnye jln2...

latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/my-activity-today.html

nikamirul said...

apsal tak cakap nak lepak lagi. boleh aku tunggu dulu >:|

Hang Dhamin said...

adie...dah jalan2 namanye..tentulah best...hahahha

nik...korg kalut sangat nak balik...pas maghrib tu baru decide....

aj said...

waa..rasa terharu bila nama ak disebut..hehe...lor..downtown cheras 2 dkt sgt ngan rmh ak...klu x ble blanja ak beli boxer..huhu

Hang Dhamin said...

hahahaha..x pe la..kalau de mase nnt kite lepak lg AJ yer.....