Followers

Tuesday, February 22, 2011

Broga ! Tempat Jatuh Lagikan Dikenang =)

Assalamualaikum Penduduk - penduduk Kampung Pisang sekalian....Hussin dah ON9 blog  balik nie! hahaha (sambil melenggok2 kan tangan).....................!

Pergh! dah lame gile aku tak Update Blog aku nie.....Dah bersawang2 dah aku tgk ! Siap ade Peminat Message...awat ang tak update2 blog nie! hahaha (budget)...tp siape ek Ultra Cikkebun tu ye?...adoi...susah nak Jawab! Masa Mencemburui aku....nak kate Busy cam PM x de la..PM pun sempat Update blog die...Argh! Tension.

Semenjak aku Join Kerja - kerja buruh kasar kat opis tu....Kudrat Otak aku tuk menulis agak lemah! banyak cerite menarik dah ter MISS tuk dikongsikan! Kisah JB with Hang Ntah ler...Kisah Family Day di Langkawi....Kisah Pulau Bali...Kisah Induksi Di Trolak! Terlampau banyak tuk diimbas..Tak Mampu rasenye nak Flashback Jauh sangat! kite abaikan Kisah Silam! kite maju ke hadapan............Yeah! (awal2 smangat la nak nulis!)

Kali nie Kisah Broga lagi! Hahahaha....Tak habis2 broga! ape yang menariknya tempat tu...masuk nie aku rase dah 5 kali aku pi sana...Dari dulu sebagai tempat yang cantik...skang nie diatas kerakusan manusia....byk lalang - lang dah mampus dipijak orang! adoi korang nie...jage la alam sekitar skit.....Sampah pun makin byk! Hmm...malas nak ckp! sik baek ade org2 volunteer tolong kutip sampah2 tu...bile la rakyat2 Malaysia nie nak ade kesedaran pasal SAMPAH! stupid! tp walaupun tak sehijau dulu! tapi tempat tu masih menarik tuk di pergi...........dan dikenang! Byk aku dapat member2 baru disebabkan tempat nie! hahaha........

Ahad lepas aku pi lagi ...saja nak imbas kenangan silam................aku Rindu kawan2 broga aku! Sekian saja tuk Entry kali nie...nie dikenali sebagai Entry Warming Up! hahaha...Doakan aku rajin lagi menulis pasni!

 

Macam - macam ragam dapat tengok mase pegi Broga nie...........! Paling banyak PANCIT! haha..termasukla aku! *terime Kasih penyumbang Gambar! hahahahah.........Nice pIc!

6 comments:

Janggel said...

Aku tak pancit kan??? Kan??? Kan???hahahha

Hang Dhamin said...

hahhahaha..no komen!

yangyuyu said...

hensem...:P

Hang Dhamin said...

hahahhaah...yang yang yuk...mekasih!

Ultra Cikebum said...

cis! ang x kenal aku.. ultra cikebumbum = abu zuhair... peminat konon... uweeekkk... hehehe...

Hang Dhamin said...

hahahha..la abu ker..hahaha..ble nak wat blog baru?