Followers

Saturday, March 5, 2011

Kehilangan Dunia Di T.A.M.B.U.N.

Assalamualaikum...... =)

Fuhhhh...Pejam Celik dah masuk bulan tiga..Perghh..cepat betul masa berlalu..bulan tiga bulan murah rezeki bagi warga -warga SSM =)...hahaha...

Berbalik kepada isu diatas...setiap kali aku buat blog entry ..seperti biase tujuannye adalah untuk berkongsi cerita dan pengalaman2 yg best tuk di kongsi bersama sama dengan anda....Kali nie projek RAHSIA untk orang tertentu telah berjaya dilaksanakan setelah banyak kali ditunda.....hahaha..ngek!

Berkat kesabaran Maka Sampailah kami di LOST WORLD of TAMBUN yang terletak di Ipoh perak.

Perjalanan aku bermula seawal subuh!seawal 6.30 pagi aku dah bergegas memulakan aktiviti part time..pemandu teksi menjemput rakan2 yang terkapai2 meminta tolong..hehehe... trip kali nie disertai oleh 7 orang rakan ku! GENG HALUAN KIRI...tempat berkumpul telah ditetapkan di Masjid Wilayah KL...berkat tak lokasi dipilih? terbaek..Kami berkumpul dan decide untuk pergi satu kereta sahaja iaitu menaiki kenderaan penaja iaitu AVANZA....8 org..Fuh!macam sardin! tp amat menjimatkan..itu yang kita Mahu =)

Sekitar jam 12 tgh hari baru sampai dilokasi yg dituju...tiket berharga RM 38 tuk orang dewasa..Di ingatkan disini..pemakaian seluar trek tidak dibenarkan!

Aktiviti Mandi Manda diteruskan sehingga Jam 6 Petang.....Pkl 12 Mlm aku baru sampai umah! Penat gile...Anyway...TAMBUN nie syok jugak la....Tp kalau nak lagi syok sile pergi SUNWAY LAGOON yer.....lagi berbaloi2....=)

eNJOy Watching =)




Sebut betul - betul.............................TEMBUuN...........Hahahaha..!

4 comments:

THE said...

cayala....cara selaman yang bergaye...gaye...dugong...hahaha...sebut betul2 dugong ...tem buuunnn...ahahah

Hang Dhamin said...

hahahah..siot je...jeles...hahaha

Janggel said...

ehem ehem! mata ikan!!!

Hang Dhamin said...

hahhahaha..aku masih belajar lagi!