Followers

Monday, May 21, 2012

Seindah Sakura ll Harapan

Demmm Demm Demm..Pengaruh TV KUAT ! tetibe teringin nak pergi sini! hahaha...bile la AirAsia nak kembali seperti dulu............ =(


Sumber : Google
Sumber : Google
Sumber : Google


Tp disebabkan Scene Seindah Sakura  blm sampai di Paris lagi dan masih dikampung ditepi pantai! Boleh tak nak demand nak mandi pantai dulu! tp nak Mandi yang air die macam nie je ..


Sumber : Kaki Jalan ll Pulau Mantanani Sabah
Wahai Kaki Jalan ! Bawak le aku pergi....Plz ! aku belanje Breakfast kat sana 2 kali ! Nasi lemak je boleh!







4 comments:

Janggel said...

Rajin apdet nampak!!! HAHAHAHA

Hang Dhamin said...

tatap la slagi boleh ! klu dah x rajin nnt jgn dicari !hahahha... rin teman aku gi Pulau tuuuuu...

masMZ said...

hahahahahaha..... di sebalik drama ada drama lain! ekekekeke...

air kelapa sana sedap lain macam, tak sempat nak tua buat nasik lemak! nikmat! sila jangan rebut!!

Hang Dhamin said...

Masz..hahhaha..bilelah mimpi boleh jd kenyataan!