Followers

Saturday, June 2, 2012

Terima Kasih AIRASIA

117 
Hari Lagi !!

Alamakkk...Aku terRacun lagi....oooo tidak ! DanArif Jahat! haha..tetibe mamat nie plak yg kene..rentetan aku terbaca artikel die Blog die..Alamak menariknye tempat nie..dan masa untuk meRacun kawan2 laen pulak suruh teman ! hahahaahah...(Syaitoooon)

Bile hati dah meronta2 nak ! cek la harga kat AA..adoi murah la pulak ! memangil2 betui la ini tempat....maka aktiviti meracun kwn2 pun bermula...racun kiri racun kanan x jalan ! adoi....awat kebal sangat pendinding diorg nie...pakai bomoh siam ka? mule la mood drama Pasrah bermula.

Racun yg dekat x dapat. kite cube yg jauh di Ipoh ! yeay berjaya pujuk soh teman ! dah ade 2 org ! tp x kan dua jer...maka KL & IPOH bergabung meracun kawan2 dalam rangkaian kaki - kaki jalan yang laen ! tp mood Pasrah lagi.

Maka selepas beberapa hari berlalu tetibe dpt bbm nekad dari Kaki Jalan suh beli jela tiket tu. berdua pun redho je. Mood xde kwn. hahaha...plan jahat sambung meracun pas dah beli tiket ! maka belilah kami tiket asing2..beli sendiri2 gune akaun sendiri ! kekdahnye !

Yeay aku berjaya beli ! selepas kejayaan besar aku beli tiket tu. aku ajak budak2 opis aku samada nak pergi ! tetibe tah mana datang seru budak2 nie. sampai 5 org nak pergi ! Fuyooo..Racun terbesar dlm masa x sampai 1 Jam. Yeay dah Ramai nak pergi...BEst !

selepas berjaya beli tiket tuk 5 org budak opis ! tetibe dapat BBM dr Kaki Jalan rupenye die x berjaya beli tiket tu lagi........Tenet slow dan tetibe dapat gangguan dr Bos yg tetibe terjah masuk dlm bilik dan mule bersembang Pot pet pot pet smpi expired booking KJ yg hanya menunggu untuk membuat pembayaran saja !!! DEEMM la ko bos ! dan bile refresh tiket sudah menjadi mahal hampir sekali ganda...Promo sudah abis..KJ pasrah sendirian....HMMM...Sabo la yer sahabat...

Destinasi AA  
SEMARANG, Indonesia

Apa yang menarik sangat tempat tu ..haha...sebab ada Pulau Karimunjawa
nie la entry yang berjaya menarik hatiku kesini by Dan Arif --> (Pulau Karimunjawa)

so sesiapa yg berminat nak Travel bersama jom jumpe kat sana ! 28 Sept - 2 Oktober 2012 InsyaAllah



Gambar sumber Pakcik Google & Dan Arif: Kasi semangat skit nak pegi ! tp berani ke aku nak terjun bersama ikan2 itu ! haha...











 And this  amazing video from danarif :


Harap semua terjalan lancar ! diharap dipermudah segala urusan..Amin
Till then....Assalamualaikum ..Bye....x sabooo oi !

7 comments:

masMZ said...

saya pasrah

Hang Dhamin said...

bertabahlaaaaaaa

Dan Arif said...

Aku jgak la yg jahat kan.. hehe.. ok la tu tarikh ko tu.. bole ddk 3h 2mlm kat pulau..

fatt said...

as'salamualaikum tuan tanah, berapa dapat rege tiket return?

Hang Dhamin said...

Dan...mmg itu le plannye...tgk tgk cara termudah nak singgah jogja balik tu...ada cadangan?

Fatt...aku dpt 166 return....jom skali....

cik sophia kirai said...

weyh giler aaa aku pon plan nk g sini tapi adoiiiii aku belom besedia nak mandi ngn ikaaaannn tesebot....huhu

Hang Dhamin said...

Phia : aku pun x bersedia lagi tp aku dah terbeli tiket ! camne? ble pulang? haha