Followers

Tuesday, July 17, 2012

Crazy !!! AirAsia World Best Ever Sale


Yeay happy sebab aku kene puasa lebih awal dan aku rase raya nie mesti baju raya recycle tahun lepas je la ! haha..nie semua gara2 penangan AirAsia...

Dalam mana taknak beli ..Terbeli jugak ! aku pun x tau la mana datang duit nak beli tiket2 nie..Tp Alhamdulillah ade rezeki lagi nak terbang tahun depan ! 

Dalam mana ade dua lagi penerbangan yg pending x lepas lagi! ble plak plan tuk tahun depan ! budak opis aku dah geleng kepala tgk aku beli tiket ! aku pun geleng kepala ! tp tangan tu dok tekan gak button PAY kat Maybank2u tu..Last laa aku beli tiket tuk kali nie (Smoga berjaya)..sebab mati plak nak cari duit nak pergi nanti !

Mintak2 dapat bonus 17 bulan tahun depan #untunglah klu dapat !

Yang Paling Happy ..Birthday ku tahun depan di Oversa lagi! InsyaAllah klu panjang umur.....sementelaah tu marilah kite Menghitung Hari.......

Tahun depan tu aku travel 2 orang je..klu ade sesape sudi ikut moh le kite....Till then......Wassalam..Syukur...Jom Cari duit...sape nak kawen ble roger aku ! aku ble amik pic korg harga kawan2 je...hahahaha....



Semoga dipermudah segala urusan ! Amin.........

8 comments:

cik sophia kirai said...

ooooooooooiiiiiiiii g mane lagi ni..ish jeles *jeling2*

R.a.W | Ramble and Wander said...

Company mana yg bagus boleh bagi sampai 17 bulan bonus ni? Kalau boleh, nak jugak try join, haha! Anyways duit boleh cari, insyaAllah.

Greetings from Ireland, btw ;-)

Hang Dhamin said...

Cik Kirai : ape link blogspot anda...x jumpe pn...jom travel sesame ! ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮..ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮..

Hang Dhamin said...

RAW ; Klu la dpt 17 bln ! Tutup mata je beli tiket ! ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ☺ ..tp betul la kate ko ! Duit ble cari...jom kite menggali harta karun..

Btw..greeting from Malaysia.. =p

Farikica said...

Pegik ke mana..? x kasik tau pon.. berahsia la plak..bikin suspense aja...

masMZ said...

owhhhh ada hati fly masa birthday aku!!!! #walaupun tataw bila date sebenarnya ang fly.

pepun, segala macam hadiah dr oberC ok untuk aku!

Hang Dhamin said...

Suspense sikit ja...tp xde la smpi ke Goldcoast..ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ☺

Hang Dhamin said...

Okid ! Masa nak pi tu hang kene seru sikit aku ! Takut terlupa...tp rasanya dah belated dah tu...kire lupe la noooo...