Followers

Friday, March 8, 2013

And The Winner is ? - MITBCA 2013

Assalamualaikum,

Terlebih dahulu aku nak ucapkan terima kasih kat smua sahabat Blog & Facebook sebab sudi  UNDI aku untuk MITBCA 2013 ni..tak pasai2 korg pun terpaksa melayan ! haha.

Walaupun ucapan diatas gaya macam orang menang ! tapi hakikatnya aku hanya MENANGgung kekalahan ja. tapi undi korang telah membuatkan aku menjadi T0P 3 dan nama blog aku di sebut diatas pentas itu sebagai calon akhir walaupun pengacara die menyebut nama blog aku Heng Dham In.blogspot.com (Boleh? macam haram mat saleh gile sebut)


Pertama2 aku nak ucap thax kat Shaz sebab beria - ia suruh aku masuk pertandingan ni. Kalau ikutkan mmg tau dah awal2 persaingan sengit sbb kwn2 aku dah start kempen dah 3 hari sebelum aku decide nak join pertandingan ni. Tapi demi memeriahkan industri =p. aku join je lah.

Dan ucapan setinggi gunung untuk mereka berdua dibawah ini yg membawa masuk aku ke dalam dunia Blogger. Klu tak kene racun dulu memang tak jadi macam skang nie. TQ KakiJalan & Janggel. (apehal ucapan macam menang award nie !! Pui)


Dari banyak aku merepek Jom Check it Gambar sepanjang majlis dan sape pemenang - pemenang bertuah itu !

NIe pemenang - pemenang yg aku kenal . hehe :


Best Tourism Photography /Art Blog
Chawanna ( blueewoke09.blogspot.com )

Best Tourism Destination Blog
Biqque ( biqque.blogspot.com )

Best Tourism Culture Blog
MasMZ ( masmz.blogspot.com )

Best Tourism Blog Of The Year

Best Eco-Tourism Blog 


Dari Kiri Chawana - Janggel - KakiBerangan - KakiJalan - Biqque


Nie la Biqque yang berjaya mengalahkan aku itu. hahaha Tahniah =)
Byya & Kak Anash sebagai penyokong tegar ! ade azam nak menang tahun depan katenye ...hihihi




















Juri sile ingat muke saya. nak naek pentas tahun depan. haha dan akak yg dibawah ini juga yer !

amik berkat dulu ! nak bawah gi jumpe bomoh sat jampi !

Bergamba dengan pemenang pun jadi la. hik hik 



R.A.W pun ade ! terbaek . gamba curi je. Kak Anash x emel gambo rasmi ! haha..kat kenya katenye susah nak emel.
FIDA JACOB pun ade la


TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG. PANJANG UMUR JUMPA LAGI CHALOS !

6 comments:

Henry Fox said...

thank you for all beautiful pictures! nnt next year tunggu~ hehehe

Biqque said...

awwwww tetiba terglamer sbb jadi pesaing ko hahaha! tx sbb amik gambar yg cun2 weh, takpe, tahun dpn, kita vote ko banyak2 ok? usaha pasti jaya bak moto skolah rendah.

ko dgn kak anash jer ke? yg ko panggil "abang ni" tu tanak kasi menang? hahaha!

p/s: fida jacob fida jacob fida jacob...lalalalalalala...

shaziana said...

Teruskn bkarya!weolls support u!

Hang Dhamin said...

Henry Fox....I wish ! haha...ang terer....

Biqque ........ kelakar plak bile teringat aku cakap ABANG NI ....hahaha...lupe la name...

Fida jacob tak pandang aku la...hahaha

Shaz...terima kasih..x sabar nak vacation dgn korg lagi...

R.a.W | Ramble and Wander said...

Wow! Tiba-tiba terasa macam artis bila ada orang ambil gambar curi camtu walaupun bukan menang pun, hahaha! Anyways, thanks for the photo. Suka tengok Aqilah gelak macam tu.

By the way, congrats! :-)

Anash said...

hahhaha...
nih ape ke belambak muka akak dalam entry???
cishhh...

akak jumpa ko hang dhamin bila time award cenggini aje,kan?
time santai tak le pulak jumpa..?
(perarakan malidur rasul pun tak terselisih...hahhaah)

gambo sume memang cun!!!!
(ok, nak bagi gambo sat lagi via email...)sbb akak dah balik dari 'kenya'.