Followers

Tuesday, October 1, 2013

Teaser ll Pulau Idaman (Mission Accomplished)


HELLO OKTOBER 

Pejam celik sudah masuk Oktober. Maka dengan ini aku istiharkan tiada lagi projek percutian mega tahun ini selepas sekembalinya aku dari bercuti dari pulau idaman semalam.

Tak tau bile nak start karang entry cerita ini. harap masa menyebelahi sebab byk betul album orang kawen nak kene setelkan ASAP. Arghh. 

So aku bagi tengok sikit le gambar2 perkenalan sebab dah lama gile tak ade isu menarik kat blog nie. Kalau korang tau pulau nie kat mana. korang ohsem. hehe. suprise la sangat. ceh

Till then.....jumpa di next entry =)







" Happiness is not something you postpone for the future,
It is Something you design Today "

12 comments:

Jari Manis said...

alahh..mmg tak OHSEM sbb tak dpt guess ka mana...tapi semua pic OHSEM ma

tenku butang said...

bestnya kalau dapat gi siniii.. cantik pemandnagan dia!!

done follow sini no. 103
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Anash said...

pi pulau eh?
hamboiiiiiii




sila abiskan kije susun gambo kawen

pastu updet blog

Zilla said...

semporna-mabul??ekeke

Chawanna Na said...

mcm kenal je tempat ni hehehe..mabul dan semporna! hehehe

Time Traveller said...

Pulau apakah ini..??? cantik benorr hahahaha.. :P jeles tak terkata :D

EijA:) said...

mabul!!! my wishlist ni:)

Pak Lang Mie said...

Semporna... Mabul... Kapalai...

Muhammad Khairuddin Lim said...

ohsem....semporna. salam kenal.

Hang Dhamin said...

@jari manis : hahahhaa mcm mane blaja geografi kat sekolah nie..hahah

@tenku butang : tq but no thanks. travel blog only

@kakanash : streamyx rumah rosak pulak...hmmmm sadis...

@zilla : hahaha tepat2

@chawanna : aku nak say thank kat ko sbb entry tawau ko ! hahaha

@time traveller : yo yo oo buat tak tau haha

@eija : support produk malaysia kan..hehe

@pak lang : tukar nama plak dah....dulu igtkn perempuan hehe

@Khai : salam kenal jugak !

Time Traveller said...

hahahaa.. buat suspen jer.. lama dah ni tak jejak kaki ke Pulau.. :P

KuNtUMaN NaiLofAr said...

Semporna!!