Followers

Thursday, October 3, 2013

FIREWORKS COMPETITION AT PUTRAJAYA (FINAL)

Assalamualaikum,

Sebelum bercerita lebih lanjut pasal pulau Mabul yg ramai sangat orang pm aku nak tau mcm aku nie travel agent.haha. sabaq na.  aku nak cerita dulu pasal pertandingan bunga api yang berlangsung di Putrajaya semalam. Semalam merupakan hari terakhir pertandingan bunga api ini dan untuk kali ni persembahan dari DUBAI.

Sebelum ini sebenarnya ada lagi beberapa buah negara termasuk Malaysia yang membuat pertunjukan sebelum Dubai nie. Tapi aku tak pi pun walaupun rumah 20 minit je dari tempat kejadian. sebabnye aku tak reti nak ambik gamba bunga api ! haha. gigil tangan tak bawak tripod.

Malas la cerita panjang. jom tengok hasil tak seberapa nie. amatur gile rasa. tp aku tak tengok smpi abis. lari awal elak jem. tq sahabat yang ajak mai sini. you know who you are.











Untuk melihat hasil yang lebih realistik kononnya. lihat bawak ! hahaha. ok malas dah ambik gamba bunga api. tak reti teman. 










Till then.................wassalam.

13 comments:

Henry Fox said...

untunglaaa ade gambar gerak2!

Anash said...

kan?
untung sangat

*heheheh*

ps:jgn serik (ehem)

Hang Dhamin said...

henry : tq untuk laksam. satay bile pulak? hahaha

Kak anash : eheeem ! hahah serik apenye. jumpa lagi bile kite berjumpa...

Jari Manis said...

Wah...gambar gerak2 tu..lagi menarik kalau ada bunyi letupan bunga api tu..pooonggg..panggggg ..pppangggg heee

Hang Dhamin said...

jari manis : hahahhaa...video ade tp malas nak letak sbb malas nak upload haha

R.a.W | Ramble and Wander said...

Pergh! Still lawa apa? Lawa la daripada aku punya... hahaha!

Time Traveller said...

terkebil kebil mata tengok gambar bergerak tu :D

untung la dapat snap that moment thumb up :D

Hang Dhamin said...

RAW : bile mau publish ? yoy yo oo je x cantik..and sifuu...

TIME : tak pergi ke kali nie?

Time Traveller said...

cane nak pi.. tak ada orang ajak.. baru balik malaysia.. bukan reti sgt nak pi putrajaya hahahah :P

Anash said...

TTB,
sudah!!!!! tak reti nak pi putrajaya kunun!


(eh..termarah plak kat sini?)

sori tuan tanah
(hehe)

satay in the making kata John

Hang Dhamin said...

Time : untungla baru balik malaysia...hahahhaa

kak anash : yahoo...15 untuk saya yer...

dieya said...

gambar bunga api gerak2 tu sangat cool ok. how did u do it?

Time Traveller said...

Kak anash marah arrr... ish ishh...
( makan roti jala sorang2 )