Followers

Wednesday, November 20, 2013

VIDEO ll Beautiful Mabul Island - Tawau Sabah

Assalamualaikum,
 
Akhirnya Video yang dijanjikan Berjaya jugak aku edit. Lambat bukan apa. sebab tak tahu nak guna lagu background ape ! last2 lagu ni aku pilih ! ahhaah gile takde kene mengena. tapi sebab best aku layan. dalam pening2 pikir baru tersedar ni video aku. so ikut suke lah kan nak guna lagu apa ! haha #sengal
 
Simple jer ! sebarang kekurangan amat dijangka. Saja nak share Pengalaman . enjoy !
 
Please drop any comment if you like it atau rasa elok saja aku berenti buat video =(
 
 
 
sapa nak baca entry klik bawah ok !
 



Tak da banyak nak kata sebab dah puas merepek sebelum nie....till we meet again....See ya...

7 comments:

agip roslan said...

aku suke jer video2 ko buat. menarek n terbaek. dhla pakai fisheye...exotic jer hasil. hehe

Time Traveller said...

terbaik la bro.. layan video ni rasa esok nak beli tiket hahahahaa :P

Hang Dhamin said...

agip : bestkan buat video pakai fisheye...smua area dapat cover.

TT : haha beli jangan tak beli....

fazilah said...

best! part paling mantap amek video muka sendiri. itu mmg pro. heheehe...

Hang Dhamin said...

Fazilah : haha selfie serahkan pada yg pakar.

nana tron said...

abg kpop! guna camera apa buat vid ni? nice result. :)

Hang Dhamin said...

nana : gne lens fisheye untuk effect keriangan berganada..heheh