Followers

Wednesday, February 26, 2014

Teaser ll Beautiful Island

Assalamualaikum,

Pergh lama gila tak singgah sini semenjak aku kene denggi Jan lalu yang menyebabkan aku telah memburn tiket ke Korea yang diidam2kan sangat tu. ! =(

Disebabkan lebihan duit yang banyak =p. maka projek adhoc terpaksa dibuat demi mengelakkan kemurungan tahap teruk terhadap AirAsia. haha

Maka terjadilah projek pulau ini. Kalau terel teke la kat mana? haha. nanti kite cerita kasi penuh ok. tp skang busy. kasi post teaser je la dulu buat bukti kewujudan.

Till then see ya. 












14 comments:

syieda said...

Wow! Cantiknya!

Muhammad Khairuddin Lim said...

Wah.....menggila tahap gaban terlepas flight Korea..tak apa le..bukan rezeki kita.....langkawi kita pun apa kurangnya....

Tulis tak tulis bro...menunggu episod berikutnya.

Jari Manis said...

Lama menghilang..rupanya kena denggi..alhamdulillah dah sihat ek..JM tahu kat mana..LANGKAWI kan..tul tak..tuk tak

Farikica said...

La..kena denggi ker..? Alhamdulillah dah ok... Flight ke South Korea tu dapt tukar date ker...? Nak ke Langkawi ya?

BIBIE KARIM said...

Alhamdulillah dah sihat! Patutlah lama ko menyepi kan. Ala tiket ke Korea yang diidamkan tu burn xpe, janji dah sihat. Sekarang tengah promo, bolelah riki2 lagi.

Itu Langkawi kan. Walau aku xpenah sampai lagi, tapi tengok gambar orang pernah pegi. Hihi.

Muhammad Khairuddin Lim said...

Bibie Karim hang kena pi langkawi...Asyik pi korea je....Mungkin Korea sudah dihati Bibie karim...Apa kata Hang Dhanim?

EijA:) said...

langkawi :)

nana tron said...

baru teringat kat awak with beautiful Mabul pics sebab kita nak ke sana weekend ni. Tertanya gak mana mamat ni tenggelam. rupanya kena denggi ! Ok dah sihat lah ni ya dah bole berjalan ke LANGKAWI tuuu..

betui tak tekaan ni. hadiah plis. ehe.

Hang Dhamin said...

@syieda . You got my attention =)

@JM . hahaha langkawi je mampu. layan

@farikica : tak sempat tukar sbb last minit mmg nak pergi jugak walaupun demam. tp doktor nasihatkan x yah pergi sbb winter. tak sempat tukar pun sbb demam x sempat nak pikir. haha

@Bibie karim . tengok dah tiket korea promosi aritu. confius gile nak beli tarikh bile last2 terlepas. adeh

@khai . haha bibie kan duta malaysia di korea. kasi can la kat die.

@eija : haha. senang je nak teke kan.

@nana : oo yeke. enjoy mabul. nnt aku baca cerita mabul ko pulak.

BIBIE KARIM said...

Actually dah pernah sampai tapi kurun keberapa ntah. 1994. Masa tu Dataran Lang baru nak start berdiri. Si Lang tu je yang dah siap. Xjadi duta lagi ni...belum layak.

Hang Dhamin said...

bibie : 1994? hoi dah tahap durhaka tu...haha sile melawat lagi..korea sanggup 2 tahun sekali hahah

John | Kaki Berangan said...

untungla dia asyik jalan sakan je...

Hang Dhamin said...

John : john john. Aku nak pegi melawat ko. Tp duit keluar mcm air nie ๐Ÿ˜ญ

Siti Salamah Zamri said...

Hang ni mmg kaki pulau sungguh...haha

Best2.. Seronok la tiap2 bulan pi jlan..