Followers

Wednesday, March 5, 2014

Krabi - Teaser


Sapa nak tengok video Krabi? haha

Mood kelaut nak kerja ni lepas dua minggu berturut2 pergi pulau. 2 minggu lepas langkawi. lepas tu terus ke Krabi penangan duit korea berlebih punya pasal. 

So kalau video dah siap aku share ok ! Rasanya takda cerita detail pasal trip kali ni maklumla ni second time pergi ! malas. haha

apepun ! krabi memang ohsem. double TAN oi. sorry kalau dah tak cam aku haha




8 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. wahh bestnya repeat Krabi.... sheila pun ingat nak jejak Krabi balik...

Muhammad Khairuddin Lim said...

Pic hang mmg ohsem la min..view superb ditambah dengan hero malaya yg macho banget..:D

Jari Manis said...

Wooow...pulau Man hehehe...JM pun baru balik dari Krabi - Phuket..mlm tadi baru sampai..ye betul Krabi mmg ohsem dan mau ripit..gambar cantik sbb cuaca cantik kan.tapi panas bangat

John | Kaki Berangan said...

untungla dia jalan sakan~

Hang Dhamin said...

@sheila : g la tempat laen pulak haha. byk lagi tempat menarik

@khai : hehe tq

@JM : panas2 krabi panas lg malaysia rasanya....

@john : jalan je tak berapa sakan...

Chawanna Na said...

Adoii tertekan aku tgk gambar laut2 biru ni...last skali p laut kt Mabul tu la.. bila la nk p berendam kt laut lagi ni..

Hang Dhamin said...

@CHAWANA : Yg kite nak pegi nnt tu x mcm ni ke air die? haha

Time Traveller said...

Waaa.. dah kali kedua kata nyer??
wiiiii... best nyerrr hahaa.. kita sekalipun belum.. seronok dia ke pulau aja .. :D