Followers

Monday, May 19, 2014

Eksklusif - Travel Video Episod 1 Lijiang & Episod 2 Kunming

Assalamualaikum,

Eksklusif untuk semua pembaca setia blog nie (Terbatuk tulis) . ada ke yang baca . aku share 2 video yang aku buat khas untuk travel kali nie. Eksited nak share ! walaupun  hasil tak sehebat video gopro yang aku share kat FB yg boleh bikin nangis tu ! tp jadi la dari takde kan.

Sila tukar setting youtube to HD video untuk melihat gambaran yang lebih jelas.

Sunrise di Kunming 

Episod 1 : KLIA2 & Lijiang

aku share sikit pengalaman di KLIA2 , naik train dari kunming ke Lijiang dan sekitar tempat2 yang aku melawat di Lijiang (detail sooon ! very soon aku rasa ! ) haha

Video nia aku dah share kat FB semalam dan alhamdulillah feedback tak menjatuhkan semangat aku untuk berkarya lagi !



Eksklusif !

Episod 2 : Kunming 

Dan yang eksklusifnye aku share video episod 2 ni kat Blog dulu ! haha. Malam skit baru share kat FB. kire korg orang2 pertama yang dapat tengok video ni dlu. untunglaa? untungke? haha

kat episod 2 fokus memang banyak dekat Kunming ! mana kami pergi dan apa kami buat. korang tengok je lah. malas nak cerita. layan. abaikan pengacara yang tak style tu. aku rasa nak delete je part2 aku tu. tp nnt xde plak muka aku dlm video nie. sadis.



Dan buat kesekalian kalinya #Groupootd diperkenalkan. mmg style abis . Overall Kunming & Lijiang  memang best kalau korg suka tangkap gambar . shopping takde ape sangat ! tapi smua tempat cantik kene naek tangga. bukan tangga biasa. tangga kejayaan.hahahhah. kalau tak naek tak sampai la tempat2 itu ! hahah. bertabahlah !



Komen la sikit yang dah tengok tu. cume jangan komen pengacaraan aku ! akan diperbaiki lagi haha To Be Continue . ...

7 comments:

i'm shin... i'm inesen said...

wahhhh beshnyer jenjalan jauh

agip roslan said...

haha.. nk sgt komentar kannn. terbaek. sgt k-pop walaupun cite pasal china. haha.

mana tempah baju t-shirt same tuh?

Muhammad Khairuddin Lim said...

Hang telah buat aku jeles...hihihi..nice video

Chawanna Na said...

Aku tak leh tgk video utube kat opis..so tak leh nk kata best..hahahaha..tunggguuuuuu...

Hang Dhamin said...

Shin : jalan dekat pun best jugak !

Agip : hahahah. semua video aku buat lagu korea. confius jap ! video korea aku nnt lagu melayu ! promise haha

MKL : ape lg. beli tiket la hehe

Na : dah tengok ke belum? dah ready nak beraksi nnt?

Miss said...

nak komen!..nak komen!...lagu kpop sokmo!! hehe...

Noor Hidayatul Akma binti Abd Aziz said...

As salam,

Saya nak tnya awak pegi ke sana guna tour pakej ke?