Followers

Friday, May 16, 2014

Teaser - Kunming China #Unesco

Hallo .

Haritu dah bagi teaser Lijiang . hari nie nak bagi teaser Kunming pulak ! bertabahla la teaser pun nak banyak. Internet rumah aku problem oi ! stress gile ! so tak dapat la aku nak berkarya cuti nie. dem ! dah la memang saja kosongkan weekend nie dari sebarang aktiviti . argghh bengong punye modem ! dah beli baru setting macam haram susah. apehal tah !

abaikan.

so kat kunming selama 3 hari ! dapat lah cover beberapa tempat. ada tempat2 menarik lagi yg tak sempat nak cover sebab jauh2. bertabahla pergi mana yang mampu jer ! 

Jom usha. yg penting aku dpt naek Cable car idaman boleh goyang kaki tu ! haha

Till then . see ya. 
























8 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

Cantik sungguh... Bertabah le dgn internet.

Naramas Aman said...

Hutan batu idaman kalbu :) Pernah nak cuba ke sini, tapi tak dapat.

Bertabahlah dengan modem. Buang yang keroh ambil yang jernih...buang yang lama gantikan yang baru :)

Miss said...

tumpang lalu...jelita sungguh gegambo kat sini..ohsem sgt!!

nana tron said...

sapa yang naik cable car tu mmg ensem ah...

AjlaA said...

aaaa...nk g kunming jgk
gambar cantikkk

EijA:) said...

cantiknyaaaaa gambar:)

zack hisham said...

carik makanan halal senang tak kat kunming ni?

Hang Dhamin said...

MKL : hahah dah ok dah internet ! yeay.

Naramas aman : besar gile ! kitorg sesat hahah x ble kelluar

Miss : tq so much =)

Nana : mmg best ! sape gayat mmg x ble ikut trip nie sbb tu je jalan nak naek

Ajlaa : haha sile2

Eija : tq tq

Zack : susah jugak. kalau ade pun aku x selera tengok kedai nye haha.