Followers

Wednesday, May 14, 2014

Teaser - Lijiang China #UNESCO

Assalamualaikum,

Nak kasi teaser dulu . Sebab baru balik semalam ! tapi serius tetibe aku rindu kat tempat - tempat nie. Sejuk Gila. 

Untuk trip 5 hari nie aku telah berjaya untuk sampai ke beberapa tempat menarik di Lijiang dan juga Kunming . Jom aku review skit tapak warisan UNESCO di Lijiang nie dan travel buddies aku yg dari dulu memang suke bergadoh kalau travel dengan aku. haha. 

Lepas ni nak keluarkan teaser Kunming pulak ! bertabahla teaser pun nak banyak. 

Enjoy ! cerita penuh nanti lah . busy =P
















7 comments:

Chawanna Na said...

Ye la semua orang nk teaser.. apasal ko tak pakai jubah seperti yg aku saran kan?

Ok la aku nk kasi tau pic no 3 tu ada ciri2 pic dekat2 beharga 20k hahahaha..ok teruskan.. (cewah ala2 cikgu photography sangat)

Baju Uniqlo ke..*hi..welcome to uniqlooooooo*

Hang Dhamin said...

@Chawanna : hahaha harus la teaser nnt aku putih mata tgk entry taman negara korang ! jeles !

na klu gamba tu RM 20K aku belanje ko g landen jumpe john free dua minggu.

uniqlo la nak g korea. last2 smpi ke china baju tu ! haha

masMZ KaKiJaLaN said...

aku nak gambo pre wedding ko..... gambo jubbah aku taknak..... kikiki.....

#dramasebabkotakikutkami

Hang Dhamin said...

@masz : ko tetibe pre wed kat sini ! choi .tau la nak kawen dah #dramalagi. korg slalu buat trip time aku xde. x suke aku join ler tu !

John | Kaki Berangan said...

untungla ade byk teaser dia buat! hahahah

Muhammad Khairuddin Lim said...

Buat aku jeles je... Nak feri tak ? Gambar hujung tu ada feri...

Hang Dhamin said...

@john : hahaha jgn nak gelak sgt ! john nak g brim =(

@MKL : haha ..sabaq la. x suspen cerita awal =p