Followers

Thursday, October 14, 2010

Buat Jakun Masuk H.O.T.E.L

Add Image
Pepatah Melayu

"Orang Berbudi, Kita berbahasa
Orang Memberi,Kita merasa"

Menerusi pantun tu aku akan mengisahkan pengalamanku...hahaha....asal aku dah tak boleh nak berhenti menulis nie....dalam 2 tahun lagi mungkin aku dah boleh jadi jurnalis terkenal!..Yeah..aku bukan ape...dalam 15 tahun lagi...bile kite bace balik kisah - kisah zaman mude nie..mesti kite akan tergelak sendiri..! so I wrote everything that give a good memory here..supaya akan ade sesuatu untuk dikenang dikemudian hari nanti..InsyaAllah kalau panjang Umur..Amin...

Kawan aku Janggel di lantik jadi Urusetia tuk Menyuarat Opis die Kat Palm Garden Putrajaya so die telah mengajak aku tuk lepak bersama membuat percutian di Putrajaya..hahah! adoi...Layan...mende Free ..aku pun tak pernah pergi...Tu yang macam jakun ja nak pergi walaupun kat putrajaya je...hahaha..."Orang memberi, Kita Merasa"

Aku lepak sana ari isnin....pas keje terus gerak gi sana...aku ingat nak tido je kat sana..skali die ajak makan skali kat Hotel tu..adoi..segannya...aku kan pemalu..Atas paksaan..aku makan gak la.....hahah....Malu la sangat....3 pinggan kot aku makan...hahaha.....yang penting ade satay very the sedap!....JOm aku share gambar view kat sana..manatau korg nak wat kursus kat sini...ble la dipertimbangkan!.....nice view...tp org yg handle tuk tempahan tu very the sengal! n slow...kalau korg berurusan....jangan Deal dgn Kak Rozie...hahahahha...





Terima Kasih ... =)

6 comments:

Janggel said...

Gambar yang last tu...ehem.... kompius.

Hang Dhamin said...

hahahhaha..tu kan model tambahan..time kasih model percuma...hahah

masMZ said...

i pun konpius jugak! Janggel, ko bagi pakej tambahan ke kat Dhamin nih????

Hang Dhamin said...

hahah..pakej tambahan pe plak nie..penuh maksud tersirat ayat masing2!

Anonymous said...

aminnnn!!!! blog ang mmg best r...
i like...^_^

Hang Dhamin said...

terima kasih....tp siapakah gerangan anda yg tak bernama! hehehe