Followers

Monday, October 18, 2010

Hang Dhamin Turun M.E.L.A.K.A.

Melaka???? Again? hahahaha........begitulah nmpknye....aku rindu nak pegi sane..byk sgt kenangan Indah aku kat sana! Nickname aku nie pun ilham pas lepak2 dengan kawan2 aku kat sana...Setiap tempat kat sana meninggalkan Impak yang besar kat aku...kadang2 aku jalan pun tersenyum sendiri....I Miss that Moment...sesuatu yang indah tuk dikenang!

Tp tuk Trip melaka Kali nie...aku pergi dengan kwn aku Janggel! saje je nak menembak Bangunan - bangunan lama yang ade kat sana!.....masuk kali nie dah 4 Minggu berturut - turut aku belajar amik gambar bersama Rakan2...Penat Oi..dah tak larat dah nak Belajar!...hahaha..tu aku buat keputusan mau bersara sebulan dr dunia Photography nie...bg Mood tu dtg balik!

Sebetulnya aku sepatutnya Mendaki Broga Hill bersama kawan - kawan ku yang lain pada hari tersebut!...tp disebabkan beberapa masalah yg dihadapi..kedengaran seperti projek itu dibatalkan...so terpaksa la aku wat program laen! Selepas perbincangan Janggel Proceed dengan Cadangan Melaka nie.....so Kitorg GO..walaupun kekurangan Ahli Canon yg lagi sorg itu ..Kaki Jalan(sila pindah KL balik).

Perjalanan Bermula seawal 10 pagi dari Putrajaya...Sampai sane makan dulu!..hahaha...(aku mmg kuat makan)...Pi cari Topi baru..dan Shooting pun diteruskan!....pastu makan lagi! kitorg shoot smpi malam...nak wat lite pain kat melaka punye pasai...korg layan je la Gambar ape yang ade yer....nak cerita pasal melaka banyak sgt...korg dah tau kot! hehe


:- Aku dah tak larat nak Jalan kat dua tempat nie kat Malaysia.....KLCC & MELAKA...kalau korg nak ajak aku..sila bukan di kedua tempat ini!...hahahahaha..

:- Sumber gambar janggel...aku malas nak edit! Thanx...






Sile Jeles tu  tuk budak2 kamera yang tak dpt ikut..hahah..Jom Jalan Lagi..........!

7 comments:

Janggel said...

Amboi..rancak menghapdet nampak??? aku pon dah nak muntah gi Melaka. sila jangan atur lagi.

Hang Dhamin said...

hahahaha..aku bosan la..Update je la slagi rajin!..aku malas nak tangguh2! all out terus sebelum aku malas nak tulis...hahaha....sbb aku nak berehat dr segala kativiti seni pas nie.....Melaka In Memories..sila ke tempat laen!

Pencacai Alim said...

sana byk H1N1 oo

Hang Dhamin said...

alhamdulillah....aku slamat balik pencacai alim oi!...hahahha

masMZ said...

mesti rindu kat ese... hahahaha... apa mau bikin??? sini duduk sampai sakit-sakit...

Hang Dhamin said...

k.masmz...rindu le....kurang satu model....hahahhahaha......esok lusa masih ada..... =)

masMZ said...

hahhaa.... i like....