Followers

Monday, August 22, 2011

Kenapa FRIDGE MAGNET ?



Selamat hari isnin !

Mesti anda semua tengah lemau bukan...hahaha...Kalau tengah VACATION skang nie pasti seronok ! Arghhh...Hari nie aku akan merungkaikan Kaitan Vacation & Fridge Magnet ! haha

Fridge Magnet = Magnet Peti Sejuk

Sebagai Kaki Jalan yang tegar ! (pinjam nama KJ sat! haha) . Fridge Magnet merupakan Ole - ole paling sempoi dpt disediakan kepada kawan2 yang tak dpt ikut...hahaha...Mungkin nmpk murah dan tidak bernilai kepada sesetengah pihak sehinggakan kadang2 hasil pemberian orang tidak dihargai dan diletak merata2..Adeh..Diorg bagi Ikhlas to Beb ! Please Appreciate =)

Selain Gambar, Fridge magnet Juga Ble menjadi Kenangan anda Sudah CHECK - IN (pengaruh Foursquare) di sesuatu kawasan itu ! Makin lama anda kumpul makin menarik! percayalah....

Mengumpul bende alah nie tetibe dah menjadi Hobi plak lately,Selain beli sendiri, Orang bagi pun best jugak. Lagi2 dr obersea...huhuhu.....Ye la..nak beli yg jauh2 tu makan tahun jugak! Terima kasih kepada yg bagi tu! Thanks...Nak lagi! 

Koleksi Oversea :

Thailand ll Vietnam ll Indonesia ll Singapore ll London ll Amsterdam ll Korea (smua orang bagi, Indonesia je beli sendiri..hehe)

Koleksi Malaysia :
Macam2 ada..kebanyakannye beli sendiri....Dalam Malaysia mampu lah! haha

So kepada sesiapa yg tak suke nak simpan Fridge Magnet dr Oversea meh Donate kat aku!...yg dlm Malaysia x pe la..aku ada...haha (riak!) Chalos...Slamat bekerja. Assalamualaikum =)
 


JOM Check In Lagi .




4 comments:

Ultra Cikebum said...

post ni ko nak perli aku ke min?... yelaaa.. yelaa.. mcm ni bulan depan aku pg jepun lagi la.. sbb nk belikan FM ko..

Hang Dhamin said...

hahahah..takde kaitan la abu! tetibe dpt ilham bosan2 weekand aritu !aku anggap x de rezeki aku...hahaha

Janggel said...

GIGIH amek gambo sebijik2.

Hang Dhamin said...

bosan x de keje nak buat kat umah! hahahah...shuttercount byk!