Followers

Thursday, August 18, 2011

Tribute to Sifoo ABU ZUHAIR 생일 축하

      생일 축하 aBU zUHAir
                       18.08.2011
Huhuhu.........Adus ! Dah terlambat rasenye nak buat entry nie disebabkan gagal mendapatkan sumber2 untuk diisikan ....hahaha.....

Disebabkan aku paling Junior..aku bagi can la kat sifoo2 kuarkan entry dulu.Senang nak curik Gambar dan membuat hak milik persendirian! hahahah..siap Official Hang Dhamin lagi! ampun Pak!

Memandangkan mereka dah bercerita secara detail ! so kalau rajin korg bace lah yer...ade 3 versi...jom bace =)(hahaha...bapak malas nak menulis )

ここ読んで : Bace sini - Versi Wife Chenta
ここ読んで : Bace sini - Versi Janggel
ここ読んで : Bace sini -Versi kaki Jalan 



Dengan Ikhlasnya saya :

Hang Dhamin mengucapkan selamat Hari Lahir Kepada Cekgu SePhotografian yang ke 26 ! untung la...umur 26 anak dah 2....aku masih anak tekak lagi !

Semoga panjang umur murah rezeki , jadi bapak n suami yang baek,lembut hati bertukar pada Canon...hahaa! . keje dapat bonus banyak. business maju. dapat isteri solehah. dapat anak2 yg mendengar kata. dilindungi di Dunia dan akhirat dan masuk dalam golongan orang2 yang beriman! Amin (fridge magnet jepon aku mana?? ) hahaha


To Korean Frends GT ( ade ker? hahahha)

장수 음식, 그래서 아버지 N 남편 , 캐논 소프트 스위치 ... hahaa! .보너스 많이 keje. 앞으로 사업. 의인 부인하실 수 있습니다. Anak2 나는들을 수 있습니다.세상과 이하, 그리고 믿는 이들 orang2 보호! 아민 (냉장고 자석 jepon 날 어디로?) 하하

Berikut sedikit rentetan dari FB bagaimana smuanya bermula! Layan..........Kalau rajin nak translite..baguih la! hahaha.

Jangan Lupe amik gambar aku lagi! Assalamualaikum


 
당신은 행운을 빌어요하고자 ...... 항상 행복





8 comments:

Janggel said...

aku paling suka part yang bertukar kepada CANON tu!

Hang Dhamin said...

dah x lama dah tu...aritu dah dok puji2 canon aku tgk !hahahah

Janggel said...

ni ha dia ada depan aku tengah belek2 web canon hahahahhaaa

Ultra Cikebum said...

thanks bro.. terharu tis..tis.. terharu.. tis.. tis.. lepas ni kita buat BBQ raya lak ye.. makan smpi kenyang pastu tido kt hall umah aku, bangun makan lagi... pastu borak2 pastu makan sambil borak... berak jap utk kosongkan perut... then sambung makan lagi... pastu aku gelakkan ko jadi gemuk dan buncit, aku makan cornflake je.. hehehehe...

Hang Dhamin said...

Janggel ! hahahah..ape lagi...racun la...hahaha...

Cikebum...adoi...mana button LIKE nie..menarik! hahahaha....3 hari 2 malam ka?

Janggel said...

Takpe abu, selagi ko makan komflakes aku suka! takyah beli banyak2 dtg umah ko hahahahaa

masMZ said...

Lalalalala cornflakes??? Hahahahah cornflakes bako ada?? :D

Meh lar Cikebum ke canon delighting you always.... wink. wink

Hang Dhamin said...

Balik nie nak beli cornflakes la...nak ikut kurus same ! Hahaha